Framme nu :)

hej hej nu är ja äntligen framme ;) Nu sitter ja hemma och hanna och jimmy  och snackar lite skit med dom och imorn blir de stan :) De är så sjukt kul att gå på stan i en annan stad :) så de lär ju bli lite shopping imorn ;) men men bilder kommer imorn puss puss nu ska ja titta på paradise hotel snart :)

Äntligen :)

Idag har jag bestämt mej att äntligen åka till min sötaste vän :) De var sjukt längesen vi träffades nu :) men nu ska ja åka dit idag så de kanske inte blir så mycket bloggade men ska försöka mitt bästa iaf ;) De ska bli så kul att få träffa henne igen . Ja vet inte riktigt när ja kommer hem igen men ja kommer vara där typ en till två veckor minst iaf ;) men men ja måste packa lite nu puss så länge ska åka klockan halv fem så kanske hinner slänga in ett litet inlägg innan ja ska åka ;)


Godmorgon :)

Idag mår ja mycket bättre och har ingen feber idag  iaf ;) men fortfarande är man ju krasslig i halsen och lite snuva , men de hör ju till vintern de haha .

Idag har ja ringt lite på lägenheter och nu så får vi bara vänta på svar och hoppas på de bästa :)
Men nu ska ja ta en varm dusch :) men ha en bra idag och så hörs vi senare puss puss på er alla ;)

saknar sommaren
Sommras den bjuder ja på ;)


sjuk :(

Hejsan allihopa förlåt att ja inte har bloggat idag men har legat i sängen hela dagen och haft feber och mått riktigt dåligt, har frysit typ hela dagen eller så har ja kallsvettats . lite drygt med sånt tycker ja . men har fått i mej två mackor och lite youghurt idag iaf  . men hoppas de blir bättre imorn iaf .. hur har eran dag varit idag då ? puss puss på mina sötisar ;) nu ska ja gå lägga mej igen och försöka ringa lite imorn om ja har ork och så . .


Så sjukt bra !! Hoppas Jay vinner ;)


veckans sötis <3

Denna vecka blir den här lille vännen som blir veckans sötis<3



Min sötnos <3

Redan ?

åhh herre guud de är redan första advent ? guud vad de här året har gått fort alltså man hann ju inte blinka så är de nytt år snart ;) Ja längtar efter de nya året om ja ska vara ärlig faktiskt. Ny start på livet och bara leva på nytt igen och inte tänka på allt som har hänt detta år !! För de här året har varit sjukt jobbigt för mej om ja ska vara ärlig!! Nästan allt har hänt mej detta år och de är inte lite saker heller !! Allt började att ja och min kille separerade efter fyra år tillsammans , min farmor  dör :( , ja träffade en ny men han var en idiot och vill bara glömma .. Tappade en kompis som stod mej väldigt nära för honom :( , skolan gick åt pipan , ja vart slagen i ansiktet av en kille , ja och pappa gled mer ifrån varandra och han flyttade , ja träffade en ny stjärna men han knäckte mej totalt :(  , ja och mitt ex höll på fram och tillbaka, Ja vart vräkt från lägenheten , Ja vart misshandlad, nerdrogad och ny bor ja hos kompisar till ja har fått en ny lägenhet :) så nu vet ni typ allt ja har varit med om detta år och de är ju inte lite saker precis men ja hoppas verkligen på ett bättre år 2011 ;) men ja mår mycket bättre nu än vad ja har gjort på hela året och de är ju jätte bra de ;) förut grinade ja mej till sömns varje natt och de var inte mycket sömn ja fick eller mat i mej .. Men som ja sa nu mår ja bättre och ja äter som ja ska igen och jag hoppas ni har haft ett mycket bättre år än jag iaf ;)


Helt dööd idag ;)

Hejsan kom hem vid sju och sen la ja mej i sängen och käste lite ur boken och den är så bra ;) Nu blir de toy story 3 för mamsen har köpt idag  hehe ;)
vad har ni haft för er för skoj och bus idag då?


Fy..

Godmorgon alla fy fan idag är man inte stöddig eller hahaha ;) fan ´är lite bakis idag om ja ska vara ärlig  ;)
Men ja hade förbannat kul igår och de är ju de som är huvudsaken ;)

De var en grej jag vart lte irriterad på och de var när jag och jossan och jocke skulle hem, de var så här vi satt oss på bussen och sen tog ja fram mitt vin och  ringde en kompis och då kom det fram en utläning och frågade om han fick smaka och ja sa nej , han tjatade igen efter mitt vin och då sa ja nej igen och fortsatt att prata i telefonen , då fick ja en smäll i huvudet av den där utläningen och sen frågade ja vad fan hade för problem och då skratttade han bara, men ja sket i honom och bara låtsade att han inte fanns.  , jävla idioter de finns vettu ! men men nu ska ja åka till birsta med mamma och lille bror skriver mer sen ;) puss puss ha en trevlig dag



Hemma igen :)

hejsan hoppsan nu är man hemma igen ;) Det vart inte så mycket julhandla men lite till julklappar till mej själv vart de kan man ju säga att de vart hehe 
Ikväll blir de utgång med några kompisar, så vi ska göra stan osäker denna kväll ;) 
vad ska ni hitta på ikväll då? puss puss kommer lite bilder nu ;)


leggins: Gina tricot 99kr
Tröjan : Gina tricot 199kr
Skor: Wedins 350kr 


Första boken ;) 

boken : bokia  149 kr
 


Så snygga !!



Kvällens outfit ;)

Tjoosan i trosan !!

tjenare nu ska begär de mot stan och ska julhandla lite granna med mamsen och så ;) Ska titta om ja inte kan hitta några vinter skor , fan ja fryser ju fötterna av mej i mina skor ;) sen får vi se vad som händer ikväll, det kanske blir utgång men vi får se ;)men skriver när ja kommer hem igen ;) vad ska ni hitta på för skoj idag då?
Föresten här är resultatet på håret ;)
puss puss på er alla<3


Den bjuder ja på hehe ;)

Godnatt

Imorn kommer resultatet orka inte lägga ut de nu , vart så sent men puss och kram på er alla och sov gott så hörs vi imorn ;)
<3

Nu är de dags ;)

Nu ska man slinga håret resultatet kommer sen ;)


Fan också :(

Idag åkte erik på paradise hotel :( Fan också han var ju bra ju .. men men de är väl så de är ;) Ja hade rätt iaf att hadie skulle åka ;)


 Eric från paradise hotel ;)
Ovanlig han ser ut  på detta kort haha


TV Dags :)

Nu blir de paradise hotel och sen blir de vampires diaries ;) undra vem som åker ikväll på paradise hotel ? vem tror ni åker ikväll då??
Jag tror att de blir nån man inte tror för så är det jämt , jag tror att hedie kommer åka om ja ska vara ärlig. 
men men vi ser väl vem de blir ;) 
skriver mer sen  
efter ja har sett klart allat ;)


Mmm gott

Idag blir de sjukt god mat ;) Idag blir de tacos , de var längesen man åt de ;) vad ska ni äta idag då ? ;)


Dagens <3

Idag blir denna tjej dagens goaste <3 så glad att du finns gumman <3


Sjukt gammal bild hehe men lika söt ändå ;)

Naaw söt

Idag fick ja en sjukt fin tröja av men underbara jossan :)
 Ikväll blir det till att färga håret  :) resultatet kommer sen :)




Mys kläder är alltid skönt att ha ;)

Fråge stund ;)

hejsan nu blir de lite fråge stund så ställ gärna frågor till mej puss puss love you all<3



Tjoosan:)

Min dag idag ;)

06:00 Vaknade ja , klar vaken och kunde inte somna om haha

07:00 klev upp och klädde på mej

07:30 Satt mej vid datorn och kolla bloggar och svarade på kommentarer ;)

10:00 möte jossan :)

11:00 åkte till arbetsförmedligen

12-14 var med jossan

14-15 låg hemma på soffan och såg på tv :)

15-16  duschade och satt mej att svara på era kommentarer , love you all<3



Godmorgon :)

tjenixen ;) nu är man vaken och ska snart åka in till arbetsförmedligen ;) Idag  mår ja toppen men är ju lite trött men inte så farligt , men de blir säkert lite bättre med lite frukost i magen eller vad tror ni? vad ska ni hitta på för skoj idag då ?
skriver mer när ja kommer hem puss puss på er alla <3



Dagens outfit♥

Tröjan : Ja kan knappt tro de men ja köpte den på ica maxi haha
Byxorna : Bik bok


Godnatt

Nu blir de sängen eftersom jag sks upp tidigt imorn , arbetsförmedligen väntar på mej imorn ;) usch vad tråkigt men måste ju åka dit liksom ;) annars blir man utan pengar .. och de är ju inte bra de :( så imorn blir de fixa med de och sen blir de väl lite mer ärenden när man ändå är i stan ;)
puss och godnatt och sov gott och dröm sött <3



De var så skönt :)

hej hej nu har man nyss duschat och fixa ansiktsmask igen då och tagit på sig morgonrocken  ;) De var riktigt skönt att duscha , ja frös så himla mycket så de var så skönt att ställa sig i en varm dusch men nu ska ja lägga mej att titta på film med lille bror ;) och dagens film blir prinsessan och grodan hehe , han har inte sett den än men de har jag , haha man är väl som ett barn själv ibland ;) men kommer in sen och skriver god natt till er alla puss  ;)

 
den bjuder ja på ;)

Tvn nu!!

Nu blir det att lägga sig i soffan och kolla på paradise hotel ;) idag är det ju pandoras ask, undra vad för frågor som kommer där då? ;)


Nice eller hur ?

Denna dag är det denna bild som är snyggast haha


Så går det när man spelar sanning och kosekvens (elaka versionen ) hemma hos mej ;)

Vill ha !!


Guud dom är så snygg !! Vill ha :)



Funderar på att köpa den här  ;)




Min dag<3

11:40 klev ja upp missade mötet så ska dit imorn istället

12:00 åt lite frukost

13-14 Var ja hemma och tvättade lite

14-15 träffade jossie och var på ica  och sen hämtade vi lillebror på dagis

16:00 nu är ja hemma och chattar lite med folk på datorn

ikväll blir de bara hemma kväll med mamsen och små bröderna ;)

vad har ni haft för er för kul idag då ?  ;)





Dagens :)

Dagens goaste blir denna dag denna gos <3
så glad att du finns i mitt liv gumman <3


Du är så underbar tack för att du finns gumman <3

Tjoosan !

hej hopp gummi snopp hur står det till med er idag då? Nu ska man ringa till bos igen för ja har fortfarande inte fått några papper ! börjar bli lite less nu kan ja säga .. Men hoppas ni får en trevlig dag iaf ;)
skriver mer sen puss puss på er alla <3


Godnatt

Nu ska ja gå sova för jag ska upp tidigt imorn ;) ska in till arbetsförmed ligen och sen ska man göra lite ärenden på stan ;) sov gott på er alla <3


Julklapps tips snälla !!

hejsan nu har ja suttit och tittat lite efter julklappar hittade några men några kvar ,  har ni några julklapps tips ? skriv gärna om ni har nåt tips ;)


Kommer ju döö

hej nu har bella kvällen slutat och de var jätte bra avsnit på alla program haha tv nörd på tisdagar ;)
men var lite ledsen på ögat nu när inte Desperate housewives inte kommer komma tillbaka förän 7 december :( så de kommer bli lite tomt dom två tisdagarna innan de ;) men men ja kan ju alltid ha en fråge stund på bloggen då kanske ;) vad har ni haft för er ikväll då ? men men nu ska min bror ha tillbaka sin dator men komemr in om en stund igen ;) puss och kram på er alla<3

Bella kväll idag ;)

tjoosan trosan idag är det bella kväll ;) de innebär att alla mina program går på tvn idag ;)
Först är det paradise hotel klockan 19:30 på tv6
sen Desperate housewives på kanal5 klockan 21:00
bartenderskolan på tv3 klockan 22:00
Så nu vet ni vad ja ser på när de är bella kväll ;) ser ni nån utav dom här serierna elelr såporna ? ;)

<3

Dagens goaste blir denna kille ;) Lillebrorsan <3 love you <3
Lite trött på denna bild haha men de var den enda som ja hittade på denna dator ;)

hemma igen ;)

hejsan nu ligger man i sängen och har snott brorsan dator ;)  Idag har jag varit ute med jossie en stund, vi satt och loda hos legenden ett tag haha.
fan idag har ja varit så seg och har inte orkat blogga nånting ;) men nu är jag tillbax ;)
vad har ni haft för er då ?
själv ska ja svara lite på kommentarer nu ;)
tack till er som läser bloggen min och kommenterar  min blogg;) love you all<3

Godmorgon !

hejsan nu har man nyss vakant haha , somnade till slut i af ;) Men sov bort halv dagen istället haha
men men idag ska ja nog inte göra så mycket tror ja väl ;) vad ska ni hitta på idag då ?

puss puss nu ska ja klä på mej och så men skriver mer sen ;)


Kan inte sova

Hej hej ja vet att jag skulle sova men kan inte sova hahah  Man är väl ingen natt uggla för inget heller haha  ;)
man ligger och vrider sig i sängen men kan inte sova ;) vart är JAN BLUND  när man behöver honom haha
men men får försöka göra ett försök till och se om man somnar haha
pussoch godnatt igen då ;) hoppas ni sover gott ni som kan sova vill säga ;P


ta dennna bild igen :)

Natti natt

Ville bara säga godnatt allihopa och sova gott och dröm våta drömma heheh ;) pus soch smek ;)  eran bella ;)


Den bjuder ja på ;)

Sjukhuset!

hej hej nu har man nyss kommit hem från sjukhuset ;) åkte på en allergi chock .. Vart alldeles röd i ansiktet och fick sån jävla klåda över hela kroppen men de var inge alvarligt . Ja fick allergi tabletter och så , nu är allting bra igen ;)

såhär såg ja ut :( som en tomat hahaha ;)


såhär ser ja ut nu ;) de har gått ner nu ;)

puss på er hoppas ni har haft en bättre dag än jag haha

Hemmma igen :)

tjossan i trosan ;) Nu är man hemma och håller på att frysa ihjäl :S fan de är ju skit kallt ute idag :( ja hatar vintern . Men men nu kommer resultatet på lilla Robert ;)
puss puss hoppas ni har haft en bra dag iaf? puss puss



Före :)


Efter :)

Söta gosen min visst vart han fin ? ;)


Stan nu då ;)

hejsan allihopa ;) nu ska man hämta lille bror på dagis ;) Guud ja saknar honom han har varit borta hos sin pappa hela veckan ;)
Lilla robert ska få klippa sig idag ;) så ska hämta honom och sen in till stan och träffa mamma ;) Ni får se resultatet sen ;)

Puss skriver sen när ja är hemma puss puss på er alla  ;)


Dagens outfits ;) inte så bra bild men men ja bjuder på den iaf ;)

♥ Tröjan från Gina tricot
♥Koftan från Gina tricot
♥ Byxor .. hmm ja kom inte ihåg hehe  ;)


Lill pluppen börjar bli lite lång hårig ;)


 

Dagens goaste <3

Idag blir det den här tjejen som får dagens goaste ,så rolig tjej och snäll och bara allmänt go ;)


Hon med glaset ;)

Godmorgon !

tjossan i trosan ! Idag blir de till att ringa runt som en dåre på lägenhet och får hoppas på de bästa;) vad ska ni hitta på för skoj idag då ? 


Ny vaken Den bjuder ja på ;)

puss puss nu ska ja äta frukost blir bilder sen ;)

Sov gott

GOdnatt på er alla och sova gott för nu ska ja gå lägga mej vi ses imorn igen ;)  puss puss

Skönhet ;)

hej hej nu har man precis duschat och fixat ansiktsmask och raka benen och puppa och så ;)  Guud vad skönt de var med en varm dusch;) 
Nu blir de väl att lägga sig i soffan och glo på nån film tror ja  puss puss på er alla  ;)


Måste göras !



Den bjuder ja på ;)

hej

Nu ska man snart gå möta jossie vid ica igen nu då ;) vad har ni alla gjort idag då ?
Ikväll blir de nog sängen tidigt så ja orkar kliva upp ringa imorn bitt ;)
skriver mer sen puss puss nu ska ja gå göra mej klar för det kalla vädret ;)


Bjuder på denna bild ;)

Dagens goaste <3


Idag blir de Min söta lillebror som får dagens goaste<3
En gammal bild på lilla vännen min <3  

Ställa frågor!

Hejsan nu har man lite tid för fråge stund så ställ frågor till mej om de ni vill veta om mej ?;)




veckans sötis <3

Denna veckans sötis blir Denna sötisen för att hon är helt enkelt underbar <3


Tack för att du finns gumman <3 

Godmorgon !

Nu har man nyss vaknat haha , vart lite sent igår ;) hoppas ni har sovit gott iaf? Idag ska man fortsätta hjälpa mamma och städa klart allting.. inte världens roligaste men men ibland måste ju de göras också ;) vad ska ni hitta på för skoj idag då ? Men nu ska ja försöka få i mej lite frukost så ja orkar med dagen ;)
Men bloggar mer sen puss puss på er alla :)



Nästan klar

Hej nu har ja hjälpt mamma lite och fixat fast jossie har hjälpt mest idag hehe , idag är ja så trött men har hjälpt henne att sätta upp lite julgardiner vi ska ta resten imorn ;)
Men nu ska ja gå iväg till jossan och de blir väl nån film eller nåt skoj ,vi får se ;) men bloggar mer sen puss puss på er alla ;)


Vardagsrummet

Vardagsrummet

Mammas sovrum

Små pojkarnas sovrum

Köket ;)


Jossie the king gästbloggar! :D

TJENA PULLOR!

jossie som gästbloggar nu, för bella inte har tid.. nä skoja bara. jag har snott datorn. och tänkte vara snäll och visa er hennes efterrätt som förresten var skitgod. Jag smakade den också. mmh mmh mmmmmmh säger jag bara. Knullar i munnen på mig typ!

Maränger och chokladgrädde.. Tjock ska jag bli!



/ KYSS OCH SMEK! eran Jossie ( Jossies.se )


Mammas mat

Sen min mamma började med mat utbildningen har hon gjort så god mat ;) Fast hon gjorde ju god mat innan , men nu är de lite nya recept och de är nice  ;) på dagens meny blir de Skinksnitzel och strips och en dillsås som mamma gör. Vi skulle ha haft potatis i ugnen men de skedde en liten olycka och sånt händer ju , Mamma råkade glömma potatisen och dom vart lite svarta haha . Men de kan ju hända alla , hon höll på med efterrätten och de vart bara knas ;)
Men de blir gott med strips också ;) vad ska ni äta för gott i dag då ?;)



puss puss på alla sötisar som läser min blogg ;)


<3

Idag är det den här tjejen som blir världens gosate <3 för hon är en sån skön människa och lite galen som mej , lätt att prata med henne och hon gör en glad och hon jobbar och står i hela dagarna och hon får denna nomenering som dagens goaste ;)


Skål på dej gumman ;)

Hemma

Nu är man hemma igen och de vart lite grejor man köpte , de fanns inte så mycket där tyckte jag ändå . Men nu har jag varit där iaf ;)


Lite trött imorse då haha  Den bjuder ja på ;)

Lille bror Mattias

Lite grejor ja köpte 
♥ Ljusfat
♥deo
♥Ansiksmaskar
♥Eyeliner
♥ljus
♥läppglans
♥en cola och lite godis till kvällen så klart ;)
♥En sjal
♥rak gel
♥Vantar

Godmorgon :)

Hej nu bär det av till kramfors idag , är ganska trött men ja piggnar nog till om jag får i mej lite frukost ;) vad ska ni hitta på idag då?



var tvungen ;)

Hejsan jag vet att jag skulle gå lägga mej , men måste bara lägga ut snyggingen från filmen Fame :Cody Longo 
vad tycks ? är han snygg eller inte ? ;)

 såå heet !!! ;)

Godnatt

Kom från min vännina jossie för en timme sen , De vart filmen fame vi såg och den hade jag faktiskt inte sett förut , haha lite efter , men en sak vet ja iaf de var världens snygging i den filmen hehe . Den var rätt bra tyckte ja . ni som har sett den tyckte ni den var bra?
Sen när jag kom hem till mamma så såg jag She's out of my league.Den var riktigt bra :D har ni sett den ?
men nu ska ja sova för ska ju upp tidigt imorn ska försöka skriva imorn bitti innan ja åker ;) puss på er alla sov gott och dröm sött och vakna blött ;)







Tjoo !!

Idag har jag suttit och radera hundra tusen förfrågningar på facebook haha , för utom de så har jag varit ute och varit med jossie lite grann innan hon skulle gå till jobbet och sen gjorde jag några ärenden som behövdes göra ;)
 Ikväll blir det film kväll med jossie och legenden haha, vet inte rikigt vad de blir för film än men vi får se .
men först ska jag se idol ;) vem tror ni vinner då ? Jag tror på jay ;)

puss puss på er alla jag skriver mer sen :)




Godmorgon

Hej allihopa nu har man vaknat igen och ska snart gå och möta jossie en stund ;)
Idag blir det llite mer städa och ska bara pynta till lite eftersom de är ju första advent nästa hela ;) de här året har gått fort de ;) Man ha typ inte ens blinka innan de är nytt år igen haha..
skriver mer sen ha en trevlig dag  ;)


Godnatt

Nu blir det sängen och får ta nya tag imorn godnatt på er alla sov gott alla sötisar ;)

vart?

Tjoosan nu sitter ja och titta efter leggins men har inte hittat några speciellt, jo ett par hittade jag men vill ju ha fler så om ni vet någon bra sida där de finns snygga leggins skriv gärna till mej då snälla :)



haha

nu ska ni får höra haha . min kompis ringe nyss och ja höll på att dö när hon hade berättat klart
Det var såhär : hon träffade en kille idag och det var första gången hon träffade honom,  de första var att han gav henne en kram och luktade på hene och sen sa han vad gott du luktar  ,sen gav han henne en puss på pannan haha sen la han sig i hennes knä och frågade om hon kunde leka med hans hår haha , sen satt han och lukta på henne i nästan i en timme haha vad är det för fel på vissa killar ?
Hon kände inte ens honom haha , ofta man gör så på en tjej som man inte har träffat förut eller? 
skriv gärna vad ni tycker ;)

Tjoosan !

tjenixen igen nu har man nyss kommit in , var och möte jossie och snackade lite skit med henne :)
Nu blir det väl bara att sitta och prata lite med fok tror ja ;)
puss puss skriver mer sen . .


den bjuder jag på idag ;)

hejsan

tjoosan i trosan allihopa nu har man städat lite granna och nu ;)

Nu ska ja väl typ inte göra så mycket ska vänta på att paradise hotel ska börja och sen blir det vampires diaries ska börjar efter det , för de kan man ju inte missa eller hur ?
 Sen ska jag gå möta jossie vid ica ;)

Just de höll på att glömma bort de , mamma ringde nyss och sa att vi ska åka på dollar store i kramfors  ;) om ni har varit där så kan ni väl skriva om det var  bra eller dåligt där ?, sen om ni har nån bra mattips på fin middag så kan ni väl skriva de också , för vi ska bjuda på middag på söndag och skulle vara bra om ja fick lite matips vad man kan göra för god middag ;) puss och kram på er alla nu ska ja laga mat till mej och lillebror ;) Dagens mat blir det fisk och potatis med sås ;)



Nu ska de fixas:)

nu ska man börja damsuga lite granna så mamsen blir lite glad , sen ska man tvätta lite kläder igen , fan man har för mycket kläder ibland, fast man säger ju jämt jag har inga kläder, fast man har fulla garderoben med kläder ;)
Men måste börja städa lite nu vi hörs sen puss och hej på er alla ;)

Längtar så ja dör snart !!

En tanke, En känsla så änglaskön

Små ord jag måste få skriva

Min längtan till dig jag vill beskriva

Många mil håller oss isär

Tanken, saknaden efter dig i mitt hjärta skär

Du finns i mina drömmar

Utan dig nära, mitt hjärta ömmar

Du har öppnat en dörr till mitt hjärta

Du har tömt mitt liv på smärta

Att få ge dig en kram så underbart öm

Är för mig en overklig dröm

När jag håller dig och känner närheten

                                                       Kan det vara det som kallas kärleken




Godmorgon

Tjossan i trosan f*n idag är man helt död haha de vart lite sent igår .. Man ser ut som en j*vla zombie som bara gå runt här i lägenheten :P Idag blir det till att ringa massa samtal så man kan få en lägenhet nångång ;) 
 hörs sen ska ringa lite nu ;) puss på er alla



Den bjuder jag på ;)♥


Godnatt

Nu ska ja gå och lägga mej för nu börjar ögonen kännas lite tunga ;) men vi får höras imorn godnatt

Älskar dej gumman <3

Jossie du är mitt allt vad skulle jag göra utan dej?

Jag är så glad att ja fick lära känna dej gumman . Du ställer upp vått och tort hela tiden och du finns alltid där när jag behöver dej och de spelar ingen roll hur mycket klockan är , du ställer upp ändå , och jag ställer upp på dej gumman.

Vi har kännt varandra snart i fem års tid och jag ångrar inte en sekund om nånting. Så många minnen vi har , stunder när vi har haft så roligt så jag vet inte vad :) dagar vi bara har legat i soffat och slöa och snacka lite skit ;) Den gången när vi satt i trappan och tittade på arbetarna haha , gångerna vi har festat , ja allt vi har gjort ihop . Fler minnen ska det bli ;) Älskar dej gumman min <3 lämna mej aldrig för jag kommer aldrig lämna dej <3

Världens bärsta<3


RSS 2.0