Men seriöst som att de ska funka ?? Lägg av!!



P-plåster!
Seriöst?

Lägg av nu för fan !
Hur fan kan ett plåster hjälpa att du inte blir gravid ?
De kan väl inte funka eller?

Haha allt ska man få höra vettu !
Men de här var ju fan nåt nytt för mej iaf, har allri hört talas om de iaf :O

Info om P-plåster
P-plåster är ett tunt plåster som placeras på magen, skinkan eller armen för att undvika skav från åtsittande kläder. Plåstret ska bytas en gång i veckan och sedan gör man ett uppehåll den fjärde veckan.

Det kan sitta var som helst utom på brösten. Plåstret ska inte sitta på något ställe där huden är irriterad. När man byter plåster kan man också byta ställe som man sätter det på. När plåstret sitter på plats avger det hela tiden hormoner som går via huden direkt ut i kroppen. Det gör att kroppen får ett jämnare upptag av hormoner än med p-piller, då man tar en tablett om dagen. Det kan vara bra om man är känslig för hormonomställningar.

När man har haft plåster i tre veckor ska man vara utan i en vecka. Under den veckan får man en typ av mens. När den fjärde veckan har gått sätter man på ett nytt plåster igen även om man fortfarande har mens. Även under den veckan som man inte har något plåster är man skyddad mot graviditet. Missar man att sätta på ett nytt plåster efter att sju dygn har gått kan man inte längre vara säker på att man inte kan bli gravid. Då ska man förutom att sätt på p-plåstret också skydda sig på något annat sätt, till exempel med kondom, under den följande veckan. Om man haft samlag dygnen innan man missade att sätta på p-plåstret är det bra att ta ett akut-p-piller eftersom spermierna kan överleva i livmodern och äggledarna i några dagar

P-plåstren lossnar sällan av sig själv och man kan leva som vanligt och träna, duscha, bada bastu och sova med plåstret.

 

Så jag säger bara seröst ?? :O

Eller de kanske nån som har testat de här?

Skriv gärna då å berätta om de funkar eller ej ?


Kommentarer
Postat av: ullis

Haha! Aldrig att det funkar!? :o

Ett plåster lixom? Ett tips från coachen..Använd p-stav, om du vill va skyddad av att bli på smällen! ;) Har man tur som jag slipper man pms & mens också ;p Kanske lite blödningar men väldigt sällan :)

2012-01-12 @ 14:21:51
URL: http://lillhellah.blogg.se/
Postat av: Anonym

Myyys :) <3

2012-01-12 @ 15:53:49
URL: http://mandablondin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0