Torsdag!

hej hej idag började med att ja klev upp klockan sju imorse och väckte mina bröder. Imorse var ja så slut i kroppen så ja vet inte vad. Fan orkade inte ens röra mej haha. Men men iaf så klädde jag på robert och gjorde mej själv i ordning sen gick ja i väg med Robert till dagis.

Senare under dagen så åkte ja, Jentia, Gustaf  och Mattias till stan för Gustaf skulle in på nåt med sommar jobb eller vad de var för nåt igen .. Sen gick ja och Mattias och Jenita till stadium och köpte fotbollsskor till Mattias. de vart ett par svartvita fotbollsskor. Mattias tyckte om dom jätte mycket så de var ju bra de :) och dom var inte så dyr heller, de var rea på dom, dom kostade bara 249kr så de var ju inte farligt de :)

Senare under kvällen så har de inte hänt så mycket, vi har käkat momangen idag. Vi skulle egentligen grilla men de var ju inte väder för de idag så vi får hoppas på att de bättre väder imorn :)  Imorn kommer mamma hem och då får ja äntligen sova ut hehe, Fan är helt slut efter dom här dagarna som ja har suttit barnvakt  :)


Denna bild bjuds på idag:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0